Google sjell risi në aplikacionin e saj të kamerës

Google ka shtyrë një përditësim të ri në aplikacionin e saj të Kamerës, i cili tani është në versionin, numrin e koduar 4.4.

Ndër ndryshimet kyçe që sjell përditësimi, është veçoria Flash Selfie që ka për qëllim përmirësimin e selfie-ve të dritës suaj të ulët.

Për të hyrë në funksion autofoto, vetëm sigurohuni që opsioni Flash të jetë automatik ose i ndezur. Tani kur kapni fotografinë, aplikacioni do të prodhojë një dritë të vogël shtesë, duke simuluar blicin.

Përveç këtij funksioni, përfshihen edhe disa ndryshime të tjera, si trokitje e lehtë e dyfishtë për të zmadhuar, dhe rrëshqitja për të ndryshuar midis shkrepjes së video dhe fotografive.

Mbani në mend se vetëm ata që janë me telefonat e rinj Pixel dhe Nexus në Android 7.1.1 (dhe lart) do të jenë në gjendje të përdorin këto veçori të reja për momentin.