Zhvishet bashkëshorti i Ryva Kajtazit

Këngëtarja Ryva Kajtazi këtë periudhë ka vendosur të pushoj pak. Pas xhirimeve të Vitit të Ri, këngëtarja dhe aktorja po i jep pak kohë vetes. Ajo, po i mbushë bateritë.

Ryva po merret me të bijën dhe ndërkohë po e planifikon rikthimin në muzikë, me ndonjë këngë që do ta pozicionoj mirë në tregun muzikor shqiptar, i cili është mjaftë konkurrent dhe shpesh i pa parashikueshëm. Këto ditë Ryva është diskutuar për ca kilogram më shumë, për atë se si pas lindjes së vajzës nuk po mund të bije serish në vijë, shkruan “Kosovarja”.

E, bashkëshorti i saj, Fidani, asnjëherë nuk e ka këtë problem, pasi ai gjithmonë është “fit” dhe për të qenë kështu kujdeset shumë.