Rita Orën e fotografon dikush 100% lakuriq!!

Këngëtarja Rita Ora ka provokuar keq me fotografinë e fundit.

Meqenëse temperaturat janë minus dhe këtë e ka treguar edhe vetë ajo në foton e publikuar, Rita nuk e ka pasur problem të zhvishet 100% lakuriq dhe fotografinë ta hedh në Instagram, shkruan lajmi.net
Bazuar në këtë imazh dihet se fotografinë ia ka realizuar dikush, por kush është personi fatlum që fshihet mbrapa saj nuk e ka bërë të ditur.
Kujtojmë se Rita ka disa fotosesione të tilla dhe nuk e ka aspak problem të dalë e tillë