Rallë i keni parë kështu tre vëllezërit Berisha

Robeti dhe Patrisi janë tashmë figura publike, të dy djem merren me muzikë ndërsa vëllai i madh i tyre nuk është komentuar ndonjëherë pasi edhe ai merret me muzikë, është instrumentist ndërsa në zgjedhjet e vitit që lamë pas ai kandidoi për kryetarë të Komunës së Prishtinës, shkruan Kosovarja
Është më i rezervuar n këtë pike dhe nuk ekspozohet, është komentuar në rast kur ai është shfaq me fëmijët e vëllezërve me Rennen dhe Tianin. E Patrisi ka ndarë më ndjekësit e tij këtë fotografi kaq të bukur, tre vëllezërit krahë njëri tjetrit. /Kosovarja/