Oriola Marashi ul pantallonat dhe tregon zonën e nxehtë

Modelja e shumëpërfolur Oriola Marashi ka goditur sërish më disa video mjaft të nxehta

Me antë të disa postimeve në instastori vajza e OTR ka treguar trupin e palestruar.

Nërkohë që pozon para pasqyrës ajo ka ulur pantallonat dhe shumë pak e ndajnë të tregojë ‘zonën e nxehtë’.

Oriola duket se kujdeset mjaft mirë për veten pasi veç palestrimit ajo mban në fytyrë një maskë trajtuese.

Daljet e saj të fundit kanë treguar anët më të forta të modeles.

Një tprej tyre ishte dhe dalja live me tanga.