Nusja e diktatorit Enver Hoxha publikon pamjet e rralla: Lavdi!

Sot, më 5 maj, në ditën e Dëshmorëve nusja e Enver Hoxhës ka publikuar foto të veçanta të ish-diktarorit.

Nusja e diktatorit Teuta Hoxha ka përkujtuar “5 Majin” duke përcjellë mirenjohje për dëshmorët.

“Lavdi Ditës së Dëshmorëve! Enver Hoxha duke pare punimet ne Varrezat e Deshmoreve gjate ndertimit. Mars 1972”, -shkruan Teuta Hoxha teksa ndan fotografitë.

Ndërkohë pak orë më parë në Varrezat e Dëshmorëve ndodhi një përplasje mes ithtarëve të Enver Hoxhës dhe qytetarëve. /albeu.com/