Nuk është vetëm Geta? Këto janë kosovaret më muskuloze që keni parë

Nga trupi i tyre me plot muskuj mund të kenë frikë edhe meshkujt.
Gentiana Beqa Ahmeti, Vjosa Rahmani, Fitore Hana dhe Edona Luta, mund të konsiderohen lirisht si kosovaret më muskuloze që keni parë, shkruan Magazina.al.

Para disa dite në Mitrovicë është mbajtur gara për Kupën e Kosovës në Boodybuilding dhe fitness, ndërsa që të katërtat kanë triumfuar duke rrëmbyer çmime.

Për më shumë shihni trupin e tyre: