Nuk e keni parë asnjëherë, kjo është vila super luksoze ku jetojnë Motrat Mustafa

Janë ndër më të kërkuarat e skenës, Brenda dhe jashtë vendit, ku me zërin e tyre bënë për vete mijëra adhurues që kanë sot në Kosovë dhe Diasporë.

Në rrjetet sociale janë tejet aktive, duke ndarë momente të ndryshme nga jeta dhe karriera, të gjitha motrat bashkë, shkruan Kosovarja.

Safetja dhe Sahidja janë të pandara që nga fillimi, ku edhe këngët I kanë të gjitha në duet.

Krahas shumë angazhimeve, ato kanë zgjedhur që një ditë të pushojnë në shtëpinë e tyre, ku teksa kanë ndarë një imazh, shihen pamje luksoze.

Ja shikojeni…