Nuk e keni ditur por Leonora është ‘martuar’ njëherë me aktorin e famshëm

Leonora Jakupi është kengëtarja që i rezistoi kohës dhe konkurencës duke mbetur gjithmonë një nga këngëtarët më të bukura të skenës.

Përgjatë gjithë karrierës, Leonora shpesh është ‘ngacmuar’ për çështijen e amrtesës dhe princit të saj, përcjell ORAinfo.

Mirëpo ajo ka qenë e rezervuar sa herë që është tentuar të zbulohet diçka nga privatësia e saj. Nuk u martua por kjo nuk ishte problem që Leonora të korrte sukses në muzikë, ajo tanimë është në maje të karrierës.

Ndoshta martesën nuk e ka provuar në jetën reale, por Leonora u tregua e suksesshme si aktore që luante rolin e nuses së ‘Sheqës’.

Dhe me siguri që shumë prej jush e keni parë skeqin e Leonorës dhe Stupcave ku edhe e keni shuar kureshtjen se si do të dukej nuse Leonora./ORAinfo/