Njihuni me njeriun me të fuqishem në Kosove (video)

Këtë të diele musafire në emisionin e “KOJSHIS” ishinë: Driton Selmanaj deputeti i LDK-se dhe Herkulezi Shqiptar, njeriu më i fuqishem në KOSOVE Bujar Muli.

Ai gjatë emisionit Ngrit në ajrë moderatorin se bashku me një person tjeter.

për të kuptuar me shum shihni emisionin