Njihuni me Lalën, vajzën bukuroshe të Fatmir Limajt…Do t’iu mahnit me pamjen e saj…

Lala Limaj vajza e liderit të Nisma për Kosovën, Fatmir Limaj është një femër mjaftë e rritur dhe plotë stil.

Ajo tashmë ka kaluar të 20-at, se me çfarë merret ajo nuk dihet mirëpo në rrjetin social Lala tregon shumëçka.

Foto nga më të ndryshmet kemi mundësi të shohim nga vajza e bukur e Limajt, por jo edhe qysh jemi mësuar zakonisht të shohim vajzat e tjera.

Lala është më e matur ajo tregon aq sa duhet dhe asnjëherë nuk provokon me foto.