Moderatorja shqiptare e thotë publikisht: Ja në çfarë moshe humba virgjërinë

Kësaj here në emisionin “Elitë Zonë” kanë qenë edhe dy moderatoret Fatma dhe Aulona, të cilat i janë përgjigjur disa pyetjeve “me spec”. Duke dhënë disa detaje për jetën e tyre private.

Një ndër pyetjet që Aulona i drejtoi Fatmës, ishte se në çfarë moshe ajo kishte humbur virgjërinë.
“19 vjeç”, u përgjigj pa hezituar Fatma.