Linda shkon te varri i nënës dhe vëllait, me kaq dhimbje ju thotë këto fjalë

Dje ajo dha lajmin se nëna e saj ka ndërruar jetë.

Edhe pse ajo rrallëherë ka folur për familjarët e saj, megjithatë shihet se ishte tejet e lidhur me ta.

Para disa muajsh Lindës i vdiq edhe vëllai, e që kësaj here asaj iu shtua mërzia, shkruan Kosovarja.

E sot ajo shkoi te varrezat dhe kreu disa rituale fetare, që mund t’i shihni në videon në vazhdim.