Learta vesh dallamën e re interesante, do t’i ‘çmend’ nuset e tjera të estradës

Learta Jakupi është kthyer në një nga emrat më të lakuar në mediat rozë.

Madje secili hap i saj kthehet në temë diskutimi në rrjete sociale.

Përveç asaj se është nuse në një shtëpi artistësh, Learta ka marrë vëmendjen edhe për raportet e saj të mira me vjehrritë dhe kunatat.

Sot, ajo ka publikuar një fotografi, ku shfaqet e veshur me dallame, e rregulluar deri në detaj, e që po duket e mrekullueshme. Blic

Kujtojmë se Learta dhe Kushtrimi kanë afro dy vite të martuar, martesë kjo nga e cila kanë një djalë, Matinin.