Labi e fton si mysafire, Genta i shtrihet në krevetin e tij me poza provokuese

Genta ishte mysafire në emisionin e Labit, por jo si të gjitha mysafirët tjera, Genta është ulur në një pozitë më ndryshe.

E shtrirë në krevetin e Labit ajo duket tejet provokuese dhe të tilla poza që ka bërë me Labin, nuk do të i pëlqejnë edhe gruas së moderatorit, përcjell ORAvip.

Genta di gjithmonë të josh dhe këtë e bën pa marrë parasysh se a është ‘terreni’ i përshtatshëm a jo.

Për më shumë shikoni pozat e saj joshëse./ORAvip/