Kallashi e provokoi me kërcim sexy, Kaubojsi e fton në…

Ritme dhe temperatura të larta mes “Kallashit” dhe “Kaubosit”Ish deputetit Eduartd Ndocaj, i cili ka folur sot për jetën jashtë politikës në “X me Ermalin”, i është bashkuar edhe këngëtarja Donjeta Kosumi e njohur ndryshe si Kallashi.

Teksa ka performuar një këngë të saj, Kallashi nuk ka kursyer lëvizjet provokuese prej një balerineje profesioniste.

Ajo ka thënë se nuk e ndjek politikën dhe për këtë arsye nuk ka menduar që të aderojë ndonjëherë në ndonjë parti. Por ish deputeti shqiptar, Ndocaj i cili drejton edhe partinë e demokristianëve e ka ftuar Kallashin në parti.

“Ne jemi të hapur, e pranojmë në parti”, i është drejtuar Ndocaj Donjetës.