Ja për çka u vu në siklet Engjellusha Salihu

Këngëtarja Engjëllusha Salihu ishte e ftuar në emisionin “Mirage”, saktësisht në rubrikën “Kë zgjedh”.

Engjëllusha si edhe çdo tjetër protagonist i kësaj rubrike u vu në siklet për të zgjedhur mes emrave të njohur të estradës.

Meqenëse edhe ajo së fundi i ka hyrë treguar të muzikës, emrat që i kishte përballë kishin të bënin me muzikën, disa prej tyre me zhanrin të cilit ajo i takon.

Ndiqeni videon e mëposhtme dhe kuptoni se kë zgjodhi Engji në mesin e fytyrave të njohura të shoubizit vendor në rubrikën “Kë zgjedh”.