Ibrahim Tatlises nuk jeton me të, por shikoni çka bën pas vajzës së tij të vogël

Elif Tatlises është vajza 5 vjeçare dhe më e vogla prej 6 fëmijëve të Ibrahim Tatlisesit.

Fëmijët e tjerë janë rritur dhe tashmë është Elif ajo që e gëzon babain e saj të famshëm në pleqëri, përcjell ORAvip.
Ibo e do pa masë të voglën, por nuk jeton me të, pasi u nda edhe me gruan e tij të fundit, Aysegul Yildiz. Në Instagramn e tij Ibrahim Tatlises më shumë se çdo kënd tjetër e poston Elifin dhe e mban në profilin e tij.
Ai e ka publikuar edhe ish gruan e tij e që tregon se ende ka raporte të mira me nënën e vajzës së tij.

Gjendja e Ibos është e dhimbshme, pasi i tillië i paralizuar nuk mund as ta shijojë rritjen e vazjës së tij.