Habit Silva Gunbardhi: Nëse Dafi do të më tradhtonte…

Gjatë intervistës së saj në Top Show Magazine këngëtarja Silva Gunbardhi u shpreh se mes saj dhe Dafit nuk ka xhelozi.
Mirëpo pyetjes se çfarë do të bënte nëse Dafi do të ishte me ndonjë tjetër ajo u përgjigj: “Po mirë ore le të jetë, ça do bëj unë do vras veten?”,-u shpreh Silva./Gazeta Express/