Gruas së Sinan Hoxhes ia shprehin dashurinë edhe të tjerët

Ajo është veç e Sinanit, është bashkëshortja e dashuria e jetës së tij, por e pëlqejnë për pamjen dhe sjelljen e saj shumë njerëz, kjo pasi Andrra prezanton një model të mirë të femrës shqiptare.

E kulturuar, e kujdesshme, e ëmbël dhe bashkëshorte e nënë e dedikuar. A nuk është Andrra Destani femra ideale, që do të donte secili ta kishte në krah? Bashkëshortja e këngëtarit të njohur së fundi i ka hyrë edhe biznesit, në mënyrë që të aktivizohet, të punojë e të bëhet e zonja e vetës, shkruan “Kosovarja”.

Nuk janë të pakët admiruesit e Andrres që e ndjekin në rrjete sociale e që e pëlqejnë çdo gjë që ajo poston.

Nga një profil, asaj i shprehet hapur dashuria. Ja se si.