Godet bomba e RTK-së

Brikena është ndër moderatoret më të njohura dhe më të dashura për publikun tonë.
Pospër prezantimin e saj ajo njihet gjithashtu edhe si femër tejet atraktive, shkruan ORAvip.

Brikena është shumë aktive në rrjetet sociale, ku bën pastime nga më të ndryshmet.
Sot ajo ka publikuar një fotografi në të cilën si gjithmonë po duket tejet e bukur dhe atraktive