E mbani mend ‘Shpresën e vogël’ të ‘Përrallë me tupan’, ja çka bën ajo sot dhe si duket

E mbani mend ‘Shpresën e vogël’ të ‘Përrallë me tupan’, ja çka bën ajo sot dhe si duket

Ka qenë ndër aktorët me të mira të emisionit ‘Përallë me tupan’

Ajo emrin në këtë emision e ka pasur Shpresa. Me batuta ka bërë shumë shikues të këtij emisioni të qeshin.

Por ku është Shpresa tani? Gazeta NewBorn mëson se ajo e ka lënë humorin dhe po planifikon projekte të reja