Dj Blunt dhë Real1 sterpikin skenen e emisionit, reagimi i moderatorit befasues

Të ftuar në emisionin “Kojshia Show”, këtë javë janë DJ Blunt dhë Real1.

Sikurse në emisionet tjera edhe në këtë emision ka pasur show interesant dhe momente interesante, shkruan Prishtina.news

Moderatori i emisionit Sadri Imeri nuk i ka kursyer më pyetje, gjithaashtu nuk munguan edhe befasit në emision.

Dj Blunt dhë Real1 kanë sterpikur emisionin live, emisioni për disa minuta i nderpre./Prishtina.news