Dj Blunt dhë Real1 kanë disa fjalë për gjoksin e Kallashit dhë Linda Morines

Të ftuar në emisionin “Kojshia Show”, këtë javë janë DJ Blunt dhë Real1.

Sikurse në emisionet tjera edhe në këtë emision ka pasur show interesant dhe momente interesante, shkruan Prishtina.news

Moderatori i emisionit Sadri Imeri nuk i ka kursyer më pyetje, gjithaashtu nuk munguan edhe befasit në emision.

Dj Blunt dhë Real1 kanë një mendim befasues për Kallashin dhë Linda Morinen./Prishtina.news