Dj Blunt dhë Real1 bien në kurth, Kamera e fshehtë më armë, ja reagimi i tyre nga frika

Të ftuar në emisionin “Kojshia Show”, këtë javë janë DJ Blunt dhë Real1.

Sikurse në emisionet tjera edhe në këtë emision ka pasur show interesant dhe momente interesante, shkruan Prishtina.news

Moderatori i emisionit Sadri Imeri nuk i ka kursyer më pyetje, gjithaashtu nuk munguan edhe befasit në emision.

Atyre ju është bërë një Kamera e fshehtë më armë, ja reagimi i tyre./Prishtina.news