Çka po i bënë pas shpine Seldi – Mimozes?

Pas disa lidhjesh, Seldi Qalliu është rehatuar më në fund. Ai, po e shijon romancën më të bukur të jetës, në krahët e Mimoza Shkodres, shkruan “Kosovarja”.

Seldi është tip i debateve, ka dëshirë të gërricet, kjo gjykuar edhe nga ajo çfarë është parë në “Big Brother Albania”, kur ai ishte konkurrent.

Në anën tjetër, Mimoza është e qetë, e ndjeshme dhe pa dëshirën që të “vëlojë” gjatë gjithë kohës. Ajo rri mjaftë larg edhe nga intervistat e gazetarët, shkruan “Kosovarja”.

Seldi edhe në këtë foto në çift duket më i “pa rehatshëm”, pasi ai pas shpinës së të fejuarës i ka ngritur dy gishtërinjtë./Kosovarja/