Brenda festës luksoze për ditëlindjen e djalit të Tunës

Sot është bërë një vit që kur në jetë solli djalin e saj Tianin.
E për vjetorin e parë të lindjes të së birit, këngëtarja Tuna ka organizuar një festë për të, të kururar në detaje, shkruan lajmi.net Duke u kujdesur për ambientin përallor dhe mysafirët, kjo ditëlindje do mbes gjithmonë në memorien e tyre.
Tianit i urojmë edhe shumë vite tjera të lumtura.