Bashkëshortja e Erion Veliajt gjen perfeksionin!

Bashkëshortja e kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, Ajola Xoxa nuk lë rast pa treguar shpirtin e saj artistik.
Në rrjete sociale ajo publikon shpesh momente mjaft të bukura dhe artistike nga përditshmëria e saj dhe jo vetëm. Këtë herë në Instagram ajo ka publikuar foton e një lloj lule mjaft të rrallë por të mrekullueshme. Bëhet fjalë për passiflorën, ose siç njihet ndryshe lulja e pasionit që për Ajolën është vetë perfeksioni.

Kohët e fundit Xoxa ka nisur të jetë mjaft aktive në Instagram duke publikuar edhe foto të saj jo vetëm pjesë artistike