Anxhelina Hadergjonaj dridhë të pasmet në një klub nate

Njëra ndër këngëtaret më të njohura të Kosovës, Angjelina Hadergjonaj e ka festuar ditëlindjen në mënyrë të çmendur.

Anxhelina shihet se është shfrenuar në party-in e ditëlindjes së saj.

Anxhelina bën vallëzim tejet provokues bashkë me një djalë, që dyshohet se është i ashtuquajturi “Zogu i Tiranës”, me të cilin edhe puthet.

Angjelinës gjatë vallëzimit në festën e ditëlindjes së saj i dalin tërësisht të brendshmet dhe shihet në skena tejet provokuese.