Amber: “Gjoksi ma ndryshoi jetën!”

Kështu ka thënë ylli i Towie Amber Turner është shumë e lumtur pasi që ka rritur gjoksin në masë 34 D edhe pse e ka pranuar se meshkujt nuk po i lënë përshtypje.

Ajo lajmëroi muajin e kaluar në Turqi ku bëri operacionin pasi që kishte gjoks të vogël.

Por tani ajo ka thënë se ndihet “100 herë më mirë së më parë” me gjoksin e saj me përmasa të reja.

Bukuroshja për momentin nuk është në lidhje me yllin tjetër të Towie Dan Edgar, ku ka pranuar se është beqare dhe se gjoksi i ri, pavarësisht se i pëlqen asaj nuk po tërheq vëmendjen e meshkujve..