A ju kujtohet ‘Hasani’ te ‘Mehmet Kosova’, ja si duket ai 11 vite pas serialit!

Të gjithë ata të cilët kanë shikuar serialin hit, “Jetë e hidhur”, nuk do ta kenë harruar personazhin shumë karizmatik, “Hasanin”, i cili ishte miku me i ngushtë i “Mehmet Kosovarit”.

“Hasani”emri i vërtetë i të cilit është Ahmet Yenilmez është një prej aktorëve dhe producentëve më të njohur turk. shkruan rtv21.tv.

Aktualisht është 52 vjeçar, por edhe pse kanë kaluar më shumë se një dekadë nga përfundimi i xhirimeve të këtij seriali ai nuk ka pësuar ndryshime të mëdha, përjashtimisht mjekrës së madhe.

Ahmet Yenilmez aktori është aktiv edhe në projekte të ndryshme teatrale.