A e dini kush është nëna e vërtetë e ‘Melekut’? Shikoni dhe do të befasoheni

“Nëna” është seriali turk i cili rrëmbeu zemrat e kosovarëve.
Kjo sigurisht për shkak të temës delikate që trajton ky serial, shkran orainfo.

Por, ajo që preki më së shumti zemrat e publikut është vajza e vogël “Melek”, e cila shpesh me vuajtjet e saj na bëri të qajmë.

Kush është nëna e saj në serial!? Kjo është dilemma aty.

Por, a e dini kush është nëna e saj në jetën reale!? Ajo është një grua tejet e bukur.