Alarm për bombë në 14 ndërtesa në Rusi, evakuohen 3 mijë persona

Më shumë se 3 mijë persona u evakuuan në Moskë, pas raportimeve anonime se janë vendosur bomba në 14 ndërtesa në kryeqytetin rus, shkruan Rusia Today.

Siç raportojnë mediat mes objekeve ku u njoftua se ishin vendosur bombat ishin tre qendra tregtare dhe katër hotele.

Shërbimet inteligjente në Rusi u vunë në lëvizje pas këtij alarami, por pas kontrolleve në nuk u gjet asnjë objekt i rrezikshëm.

Kohët e fundit Rusia është kërcënuar me alarme të rreme bombash.