Pas arrestimit të Gjuriqit, shkatërrohen disa barikada

Në Mitrovicë pas një natyre të turbullt, por shumë e tensionuar në mëngjes.
Sipas mediumit serb “Kurir” nga vendi i ngjarjes, njerëzit kryejnë detyra të përditshme, shkojnë në punë, çojnë fëmijët në shkollë dhe çerdhe, por ndiejnë presion dhe tension, transmeton Periskopi.


Përveç kësaj, disa barikada gjatë natës në një vend ndërtimi në afërsi të urës së re mbi lumin Ibër janë shkatërruar.
Në Jarinje ka një kolonë kilometrash me kamionë që presin të hyjnë në Mitrovicë.