Nuk do ta besoni kush ishte personi që arrestoi Gjuriqin

Puna e Policisë së Kosovës gjatë arrestimit aksionit në veri dhe arrestimit të Marko Gjuriqit, u lëvdua edhe nga krerët shtetërorë e edhe nga shoqëria civile.

Policia e shtetit të Kosovës për herë të parë ka arrestuar një zyrtarë serb, i cili hyri në Kosovë pa lejen e institucioneve.

E tani pikërisht nga ky njësit intervenues u bë e ditur se personi kyç në arrestimin e Gjuriqit ishte një femër.

Kjo është fotografia nga arrestimi i tij, dhe puna polices kosovare.