Momenti kur u lëshuan shok-bombat dhe u arrestua Gjuriq

Ky është një nga momentet e ndërhyrjes së Policisë së Kosovës në Veri.

Aty shihet edhe kryetari i Mitrovicë Veriore, Goran Rakiq.