Jeta Xharra ‘dridhë’ opinionin, zbulon ‘arsyejen’ e arrestimit të Gjuriqit

Gazetarja Jeta Xharra, ka reaguar pas arrestimit të Marko Gjuriqit nga Policia e Kosovës. Xharra, ka thënë se ka frikë që ky arrestim të jetë për shkak të ‘hedhjes së hirit në sy’ e që më pas të themelohet Asocacioni i Komunave Serbe i cili është kusht dhe obligim nga ndërkombëtarët, shkruan Gazeta NewBorn.

Ja reagimi i saj