Eskalon situata në Veri, dëgjohen krisma armësh dhe sirena

Policia e Kosovës ka arrestuar shefin e së ashtuquajturës Zyrës për Kosovë, Marko Gjuriq, pasi hyri ilegalisht në Veri. Gazeta Express ka siguruar pamje nga arrestimi i Gjuriqit.
Gazeta Express mëson se pas arrestimit të Gjuriqit janë dëgjuar krisma armësh, sirena të policisë dhe të ambulancave.

Ndërsa Policia e Kosovës pas arrestimit të Gjuriqit po e sjellë atë në Prishtinë.

Express së shpejti9 ju sjellë detaje tjera rreth situatës në Veri