E turpshme! Derisa në Mitrovicë u arrestua Gjuriqi, shikojeni se çfarë tmerri ndodhi në Prekazin e Adem Jasharit

Ende pa i bërë një muaj që nga vendosja në Prekaz, mozaiku me figurën e Adem Jasharit i punuar me mbi 200 mijë plumba ka filluar të shkatërrohet nga qytetarët e vendit, raporton Gazeta NewBorn.

Kjo gjë e turpshme ka nodhur në Prekaz, ku disa qytetarë ose vizitor kanë hequr një pjesë të plumbave nga ky mozaik.

Nuk është hera e parë që ndodhin gjëra të tilla dhe që dëmtohen monumentet historike të vendit.