Shokon” studimi/ Pas takimit të parë femrat e dëshirojnë seksin më shumë se meshkujt

50 për qind e meshkujve të intervistuar kanë deklaruar që “ftohen” nëse femra dëshiron seks menjëherë pas takimit të parë, ndërsa po këtë qëndrim e kanë gjithsej vetëm 39 për qind e femrave.

Rezultatet gjithashtu kanë nxjerrë në pah faktin që më së shumti u pengon meshkujve dhe femrave është kur personi del në takim i parregulluar apo kur personat të cilët dalin në takim pa hezituar nuk e përfaqësojnë veten në mënyrën e saktë.

Edhe pse këto fakte i implikojnë që të dy gjinitë i kushtojnë kujdes të plotë dukjes fizike, gjithsej 4 për qind e të intervistuarve konsiderojnë që dukja është çështje kryesore.