Macja në ndjekje të dritës së laserit, sipër dollapëve të kuzhinës

Familjarët nga Burnaby i Kanadasë, kanë filmuar macen e tyre shtëpiake, teksa ndiqte me këmbëngulje pikën shndritëse të laserit.

Madje, kafsha lëvizte nëpër hapësira të ngushta dhe hidhej me shkathtësi sipër dollapëve të kuzhinës, në përpjekje të kapte atë, transmeton Telegrafi.

“Nuk thonë kot se kureshtja e ka mbytur macen, ka mundur ta pësonte keq edhe kjo”, është një nga komentet që ka marrë më së shumti pëlqime.